čtvrtek 6. srpna 2020

Ďáblova výzva 3

Ssss SsSsss Sssss SssssssSs, moji milí přátelé,

již mnoho let se proplétám potrubím a pozoruji dění na naší škole. Sleduji souboje jednotlivých kolejí o školní i famfrpálový pohár a zapálenost profesorů při podpoře svým oblíbencům. Dokážete se ve své koleji vzájemně podpořit a namotivovat se k maximálním výkonům a já se sám sebe ptám, jsme toho schopni i společně bez ohledu na barvu našich hábitů? Dokážeme zabojovat a porazit společného nepřítele? Já pevně věřím, že máme již dopředu vyhráno. No a trochu nerad přiznávám, ssss SSsss sSS, že jsem uzavřel sázku, která je nejspíše i nad mé síly. Ono se říká, že paktování se s Ďáblem nic dobrého nepřináší, ale pocit vítězství nad ním za to vždycky stojí.

Již více než rok zpátky jsem s ním uzavřel první sázku a přijal za Zmijozel výzvu od samotného Ďábla. Vsadil se se mnou, že moji drazí hadi nedokáží úspěšně překonat od půlnoci 12. 3. 2019 až do půlnoci dne 29. 3. 2019 jeho jámu více než 25 000×. Byla to obrovská výzva, ale had se jen tak něčeho nezalekne a v konečném výsledku se nám jeho výzvu podařilo více než překonat. Nedal jsem si říci a brzy přijal i další jeho výzvu. Tentokrát měli hadi v období od 24. 2. 2020 do 07. 3. 2020 překonat stejnou výzvu v kratším čase, a i tentokrát to zvládli. Výsledky některých z nich byly doslova neuvěřitelné a rád vám je představím. No nejsou ti moji hadi prostě neuvěřitelní? – pyšně zasyčíííííí –

Ďáblova výzva 1: 12. až 29. 3. 2019
Celkový počet úspěšných průchodů
30 567
Průměr úspěšných průchodů na den
1 698
TOP 5 hadů a počet jejich úspěšných průchodů
Loralei Silwerin
8 955
Leila Dusk
5 384
Inees Rut Gowstring
4 780
Hannabell Cavanaugh
2 890
Bibi Anne
1 508
Ďáblova výzva 2: 24. 2. až 7. 3. 2020
Celkový počet úspěšných průchodů
28 002
Průměr úspěšných průchodů na den
2 154
TOP 5 hadů a počet jejich úspěšných průchodů
Kira Mae Spencer
8 261
Inees Rut Gowstring
5 989
Loralei Silwerin
5 605
Jagga Viggo
1 693
Saiph Lacaille
1 372

A jakou tu výzvu jsem přijal tentokrát? Ssss Sssss SSSss... že v období 17. až 26. 8. 2020 za pouhých 10 dnů bez použití obraceče času úspěšně projdeme jeho jámou nejméně 35 000×. Já vím, já vím, že mé očekávání je veliké, ale zároveň věřím v sílu a odhodlání vás všech. A ačkoliv bych mohl spoléhat na vaši čistou náklonnost mé osobě, nenechal jsem to pouze osudu a rozhodl se oslovit pokladníky a vedení jednotlivých kolejí, zdali podpoří moji sázku a přispějí na ceny pro ty nejlepší.

Mohu tak s radostí oznámit, že odměna pro 5 nejlepších s nejvyšším počtem úspěšných průchodů Ďáblovou jámou v tomto období bude celých 10 galeonů. Na tyto ceny přispěla ochotně kolej Havraspár, Nebelvír a samozřejmě i má kolej Zmijozel. SSsss Sssss SssSSSS... Od účtu naší sborovny v Gringottově bance se nám nepodařilo najít klíč, a proto za naše profesorstvo přispěla na ceny pro vítěze naše laskavá a všemi milovaná Any Dawson. Kolej Mrzimor se bohužel odmítla účastnit, a proto do 10 galeonů odměnu dorovnává stále bohatá Inees Rut Gowstring, která se mi svěřila, že pokud výsledný počet úspěšných průchodů překoná hranici 40 000, tak rozdělí mezi výherce další 3 galeony.

Věřím, že se vás zapojí co nejvíce a ukážeme Ďáblovi, že on a jeho jáma nemají v naší přesile sebemenší šanci. Budu vás povzbuzovat na dálku, neboť přes jámu lze jen projít, a já se umím pouze plazit. A jak mohu počet průchodů jednoduše změřit? S tím mi jako vždy pomůže sám pan ředitel, neboť je nestranný a jeho oko vidí všude.

(Poznámka šéfredaktorky: K účasti se nemusíte nikam upsat, ani posílat zápisné na konto. Automaticky se do výzvy zapojíte tím, že alespoň jednou v daném období projdete jámou. Nezáleží na tom, jakou barvu hábitu máte – pět nejlepších jámařů v daném období bude odměněno, protože jinak bude Ferdinand v pěkné bryndě a Ďábel mu to nedaruje.)



Pro Hadího krále
Ferdinand

10 komentářů:

  1. To je naprosto skvělý! A děkuju patří všem dárcům!:) Jsem zvědavá, kdo vyhraje, když je to celohradní, zelení do toho, všichni duchové vpřed!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Věřím, že se jáma bude zelenat! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Marisa Missy Moon a Mark William Callaway se rozhodli podpořit Ďáblovu výzvu a poslali 2 galeony na odměnu pro vítěze. Děkujeme!

    OdpovědětVymazat
  4. Další 2 galeony dorazily na zmijozelské konto i od Vicky Charmant. Moc děkujeme za podporu a věříme, že Ferdinand tuto sázku vyhraje. Celkově je již na ceny pro 5 nejlepších připraveno 14 galeonů.

    OdpovědětVymazat
  5. Celých neuvěřitelných 7 galeonů poslala na konto Zmijozelu zelená duše Bibi Anne. I o tyto galeony se "poperou" nejlepší jámující :) Nyní tedy již 21 galeonů pro 5 nejlepších. Děkujeme!

    OdpovědětVymazat
  6. Další krásné 2 galeony přinesla slova od slečny Eillen McFir Elat. Moc Vám děkujeme za podporu této výzvy a věřím, že Ferdinand bude tím, kdo tuto možná nerozumnou sázku vyhraje.

    OdpovědětVymazat
  7. Slečna Any Dawson poslala další 2 galeony a slečna Kim Sarah Reevesová dorovnala svými 5 galeony aktuální odměnu na 30 galeonů. Děkujeme všem!

    OdpovědětVymazat
  8. Další sova přinesla na naše konto těžký váček s 85 srpečky. Sovu k nám vyslal Nebelbrach Mechacha na podporu výhry sázky našeho Ferdinanda. Moc děkujeme a vítězové tohoto velkého jámového celohradního klání se mohou těžit už na 35 galeonů!

    OdpovědětVymazat
  9. Další 2 galeonky dorazily od Sooyeon Choi. Moc děkujeme!

    OdpovědětVymazat
  10. slečna Barbara Arianne Lecter se rozhodla výhru zaokrouhlit a poslala své 3 galeonky, aby se vítězové mohli těšit na celých 40 galeonů. Děkujeme!

    OdpovědětVymazat

Redakce Hadího krále vám děkuje za každý komentář. Vlastně neděkuje, to se jen tak říká... A nezapomeňte na slušnost!