středa 24. října 2018

Nezjistitelné zvětšovací kouzlo funguje




Nevěříte, že by toto kouzlo bylo účinné? Tak čtěte dále. Jedna z nejmenovaných studentek zmijozelské koleje toto kouzlo vyzkoušela, i když tvrdí pravý opak. Jste zvědaví, jak že je správná formulka a kdo že vlastně ze studentů toto kouzlo použil? Tak jen čtěte dále, vše se v tomto článku dozvíte!



Skoro zapomenuté legendární kouzlo, v němž byli přeborníci především členové rodiny Weasleyových, ale také v něm excelovala Hermiona Grangerová, bylo odhaleno. Kouzelná formulka je “Capacious Extremis”, o tom jsme už vlastně každý minimálně jednou četli. Možná jste se také pokoušeli o to legendární zvětšení příbytku nebo stanu jako výše zmiňovaná rodina.

Ženy a dívky, dejme si ruku na srdce. Kdo z nás nezkoušel zvětšit svou kabelku? A proč to většině z nás nefungovalo? O tom, co si zvětšují kouzlem pánové, ať už muži nebo chlapci, či se o to zvětšení jen snaží, můžeme pouze polemizovat. Samozřejmě ve vší počestnosti.


Na to jak správně kouzlo funguje, jsem přišla já osobně. Kupodivu v nefunkčnosti kouzla byla jen špatná výslovnost - to je tak trapné, že? Ale nestyďte se, z chyb se přece člověk učí, ale omáčky bylo už dosti. Pojďme si ukázat průkaznost a hlavně funkčnost tohoto kouzla.

Svědkem mi byla slečna Lecterová, přezdívaná také jako slečna Žába. Viděla to celé na vlastní oči. Seděla totiž hned vedle mě, když jsem si na letním výjezdním semináři v Honorově balila své malé příruční zavazadlo, které hltalo do svého nitra veškerý obsah, který jsem tam dala. Slečna Žába mě hned prokoukla, i když jsem jí tvrdila, že se nejedná o zvětšovací kouzlo, ale musím s pravdou ven, protože lhát se co? Nemá!

Kdo by mi taky věřil, když jsem do zavazadla 25x50 centimetrů narvala: spacák obřích rozměrů, dvoumetrovou deku, osušku, pletený svetr, patero triček, tepláky, legíny, obdelníkový polštář rozměrů 30x60, hromadu spodního prádla a nepotřebné kosmetiky a několik vyhraných trofejí v tombole. Když si to jen představíme, je to pěkný nepoměr, ale vešlo se to a místa tam bylo ještě dosti. Slečna Žába mi to stejně sežrala i s navijákem, protože si myslím, že jen lže o tom, že ví, že jsem toto kouzlo použila. Nicméně až si tento článek přečte, už to bude stejně jedno. Jedna věc se mi tam ovšem opravdu nevešla, ne kvůli místu, ale kvůli rozměru! Byla to karimatka, tu jsem totiž musela na zavazadlo přichytit pomocnými popruhy.


A co z tohoto článku vyplývá? Nebojte se, milé dámy, vyslovovat kouzlo správně! Ono to bude fungovat a pak si nebudete muset měnit každý den kabelku! Ovšem vy, mí drazí pánové, to kouzlo raději ve vší úctě na nic a na nikom nezkoušejte, prosím.

Pro Hadího Krále
Hannabel Cavanaugh


Žádné komentáře:

Okomentovat

Redakce Hadího krále vám děkuje za každý komentář. Vlastně neděkuje, to se jen tak říká... A nezapomeňte na slušnost!