pondělí 23. září 2019

Zmijozelští karikují... Loralei Silwerin!



Po krátké pauze se vrací oblíbené karikatury! Tentokrát jsme se zaměřili na odstřelovače zmijozelské hadí letky, a to na Loralei Silwerin! Je to opravdový miláček všech, nebo zelení svou lásku ke své kapitánce pouze předstírají, protože nechtějí potloukem do tváře? Legenda praví, že od přijetí Céčkového plíšku s sebou na každý trénink i zápas tahá rakvičku. 




Loralei Silwerin je studentkou šestého ročníku a na hradě je známa především svým uměním sejmout odrážečskou pálkou a potloukem každého, kdo se jí postaví do cesty. Dva roky se pyšnila prefektským odznakem, potom jej vyměnila za ten kapitánský a od Léta 2019 krotí Hadí letku. Trefnou přezdívku Lori the Killer si získala nejen díky svým ranám, ale i díky tomu, že u sebe neustále nosí rakvičku. Lori je mimo své působení na famfrpálovém hřišti významnou oporou ve sběru bodů, je korektorkou Hadího krále, pravidelně vraždí (další důvod, proč jí nazývat již zmíněnou přezdívkou) příšery ve sklepení a v nočních hodinách ji můžeme potkávat v Ďáblově jámě.


Lořenka od Gity Hrdličkové

Takhle svou Hadonošku vidí Lucase Redferrum


Autoportrét od Loralei Silwerin


dílo od Zpytlehněva Zďáblíkova


karikatura od Elaine Robillard


Lořina noční můra od Sooyeon Choi





Miniaplikace


Pro Hadího krále
redakce

2 komentáře:

  1. Karikatura od Lucase je Lořenčina minulost, většina z karikatur je její přítomnost, a karikatura od Soo je její budoucnost! :D

    OdpovědětVymazat

Redakce Hadího krále vám děkuje za každý komentář. Vlastně neděkuje, to se jen tak říká... A nezapomeňte na slušnost!