úterý 4. února 2020

♥♥♥♥♥ Antivalentýn v Hadím králi pošesté ♥♥♥♥♥



Valentýn, svátek zamilovaných, všude samé bonboniéry, srdíčka… hodně srdíček, květiny způsobující silnou alergii, podstrčené nápoje lásky. Jste už přeslazeni, znechuceni a nemáte rádi tento den? Dělá se vám špatně, když v rádiu pustí zamilovaný song? Hadí král přináší již pošesté projekt Antivalentýn!




Opět máte možnost poslat zcela anonymní či podepsaný vzkaz jedné osobě nebo třeba celé skupině lidí z famfrpálu či koleje, které nesnášíte nebo je máte tak moc rádi, že to přerostlo v otevřenou nenávist. Nebojte se pomstít za nějakého Trolla, který vám přistál ve známkování. Oplaťte někomu ránu potloukem, která vás poslala k zemi.

♥♥♥♥♥

Každá Antivalentýnka bude zpoplatněna dvěma srpci. Bohužel všude se neustále zdražuje a my nejsme vyjímkou. Je pro vás ale připravena neodolatelná množstevní akce 2+1 ZDARMA! A to se vyplatí!

♥♥♥♥♥

Postup objednávání přání je následující. Nejprve pošlete na konto zmijozelské koleje 2 srpce s poznámkou “ANTV”, musí být jasné, že jde o platbu Antivalentýnky. Následně zašlete do sovince Astorie von Pens zprávu, kde bude kód vybrané šablony, příjemce vašeho přání a text přání. Text přání by neměl být delší než půl palce, nejde o žádnou esej a musí se to tam vejít. Čas na posílání máte do půlnoci 12. února.

♥♥♥♥♥

Všechny řádně zaplacené Antivalentýnky budou vydány 14. února ve speciálním článku. Jako bonus budou v tento den jejich příjemci informováni sovou, že na ně někdo myslel. ♥ Spokojenost garantována! ♥

Vybírejte ze šablon:
ANTV1
 ANTV2
 ANTV3
 ANTV4
 ANTV5
 ANTV6
 ANTV7
 ANTV8
 ANTV9
 ANTV10

Žádné komentáře:

Okomentovat

Redakce Hadího krále vám děkuje za každý komentář. Vlastně neděkuje, to se jen tak říká... A nezapomeňte na slušnost!