pondělí 1. února 2021

♥♥♥♥♥Antivalentýn v Hadím králi posedmé♥♥♥♥♥


Valentýn je (bohužel) zase za dveřmi a my v redakci z něj už teď máme husí kůži. Naštěstí máme ve Zmijozelu skvělou tradici, která z nás ty nepříjemné pocity trapnosti dostane – lékem na všechno je totiž smích! Pojďte spolu s námi už posedmé oslavit den zamilovaných v trochu jiném duchu – sladkých růžových bonboniér, přeslazených řečiček i lásky s přídavkem šťastně až do smrti je všude kolem až až – a vzpomeňte si na všechny, které nemáte rádi a kteří by bez vás zřejmě žádnou valentýnku nedostali! Až na to, že ta od vás bude trochu anti...

Jak celá akce funguje? Prostřednictvím Hadího krále máte možnost někomu věnovat anonymní či podepsanou antivalentýnku. Adresovat ji můžete osobě jedné, dvěma, ale klidně i celé skupině lidí! Kreativitě se meze nekladou. Trefil vás někdo na zápase potloukem? Máte podezření, že vám váš spolubydlící snědl čokoládovou žabku? Dal vám profesor trolla, ačkoliv jste si ho nezasloužili? Máte sice skvělou kamarádku, ale štve vás, že vám dělá mezi lidmi ostudu? Nebo někoho vážně nemáte rádi? Nyní máte možnost komukoliv cokoliv vzkázat pěkně od srdíčka!

♥♥♥♥♥

Pokud i vy chcete někomu udělat „radost“, sepište text v maximální délce půl palce a odešlete jej do sovince šéfredaktorky Saiph Lacaille, a to do půlnoci ze 13. na 14. února. Nezapomeňte připsat, pro koho dané přáníčko je a jakou šablonu si přejete použít (pokud na to zapomenete, bude vám některá přiřazena náhodně). Vaše sova může vypadat třeba takto:


♥♥♥♥♥

Letos posílání antivalentýnek není zpoplatněno. (Za případný symbolický srpec na konto s poznámkou, že jde o dar pro Hadího krále, však bude Ferdinand rád.) 

Počet přání, která můžete zaslat, není nijak omezený. Pokud se rozhodnete jich sepsat tucet, sepište ho!

♥♥♥♥♥

Antivalentýnky budou hromadně otištěny ve speciálním článku 14. února. Jako bonus budou v tento den jejich příjemci informováni sovou, že na ně někdo myslel. Spokojenost garantována! 

♥♥♥♥♥

A to nejdůležitější na konec: šablony! Letos jsme si pro vás připravili výběr těch nejlepších z let minulých i některé zcela nové. Věříme, že pro svého příjemce najdete „tu pravou“!



ANTV 1


ANTV 2


ANTV 3


ANTV 4

ANTV 5


ANTV 6


ANTV 7


ANTV 8


ANTV 9


ANTV 10


ANTV 11


ANTV 12


ANTV 13


ANTV 14


ANTV 15


ANTV 16


ANTV 17


ANTV 18


ANTV 19


ANTV 20


ANTV 21

Nezapomeňte, že jde o přání. Text se na něj musí vejít. Pokud někoho nemáte rádi, neměl by vám stát za více než za pár slov. 

Upozorňujeme také na to, že program Antivalentýn funguje jako zábava – nemá sloužit ke zbabělému vyřizování účtů, k anonymnímu urážení ani k tomu, aby byla něčí práce veřejně shazována.

8 komentářů:

  1. Ty šablony jsou skvělé! :D +ihned nadšeně odesílá první objednávku na antivalentýnku+

    -Christi

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm tak komu letos pošlete ANTV??? :D + rozhlíží se po Hk a po koleji +

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu poslat i milou a láskyplnou antivalentýnku? Nebo je to zakázáno? :D Každopádně ty šablony jsou opravdu skvělé! Těžké si vybrat!

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda ze ji nemam komu poslat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky je komu, třeba mně! B-)
      -Veri

      Vymazat
  5. Doufám že potkám někoho komu ji dát :D

    OdpovědětVymazat
  6. Už, se moc těším! já už své poslala....a možná ještě nějaké pošlu :)

    OdpovědětVymazat

Redakce Hadího krále vám děkuje za každý komentář. Vlastně neděkuje, to se jen tak říká... A nezapomeňte na slušnost!