čtvrtek 7. února 2019

♥♥♥♥♥ Antivalentýn v Hadím králi popáté ♥♥♥♥♥



Tradiční svátek všech nenáviděných, Antivalentýn, bude za týden opět tady a s ním i naše oblíbená přáníčka. Stejně jako předchozí roky, i letos máte jedinečnou příležitost díky Hadímu králi poslat anonymní (či neanonymní) vzkaz jednotlivcům či skupinkám, jež milujete, vlastně nesnášíte nebo milujete, že je nesnášíte.





Každá antivalentýnka je z důvodu pracnosti zpoplatněná 1 srpcem. Takže již za pouhopouhý jeden srpeček získáte 10 minut klidu v duši, že jste si to s vaším cílem vyřídili jednou provždy, nebo aspoň do příštího roku. To vám dneska za 1 srpec nikdo nedá. Kdo nevyzkoušel, tak ten úžasný pocit nepochopí. Spokojenost garantujeme.

♥♥♥♥♥

Letos navíc přicházíme se speciální akcí! Jelikož se na hradě začíná pohybovat velké množství lidí, kteří nenávidí všechny a všechno, máme pro ně skvělou nabídku. Pošlete 5 antivalentýnek jen za 4 srpce! 

♥♥♥♥♥

Objednávka probíhá následujícím způsobem. Pošlete 1 srpec na zmijozelské konto s poznámkou „ANTV, případně jiným textem, ze kterého bude jasné, že se jedná o platbu za antivalentýnku, dále pak zašlete do sovince Haydena Folivory zprávu s kódem vybrané šablony, jménem příjemce antivalentýnky a krátkým textem (do 0,5 palce). To všechno musíte stihnout do půlnoci 13. února.

♥♥♥♥♥

Všechny řádně zaplacené antivalentýnky pak budou 14. února vydány ve speciálním článku a příjemci dostanou upozornění do sovince, že na ně někdo ve dne v noci myslí.

Šablony pro letošní rok:

ANTV1

ANTV2

ANTV3 

ANTV4 

ANTV5

ANTV6

ANTV7

ANTV8

ANTV9 

ANTV10 

ANTV11 

ANTV12


Upozorňujeme, že i nenávist musí mít styl. Program Antivalentýn funguje jako zábava – nemá sloužit ke zbabělému vyřizování účtů, k anonymnímu urážení ani k tomu, aby byla něčí práce veřejně shazována. 

3 komentáře:

  1. Ono to neslouží ke zbabělému vyřizování účtů? Tak to nic. Chtěla jsem napsat Narcissové, že má otce přiměřeného žížaláka a teď už nemůžu +povzdychne si a vrátí srpec do svého váčku+.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ty, Brute?! Na prsou zmiji jsem si hřála!

      Vymazat
    2. Zmijí bych si nebyla jistá. Viděla bych to spíše na krajtu. +spiklenecky zamrká+

      Vymazat

Redakce Hadího krále vám děkuje za každý komentář. Vlastně neděkuje, to se jen tak říká... A nezapomeňte na slušnost!